Ett företag som hjälpte mig att bygga en altan

Hej på er och vad trevligt att ni vill läsa här i bloggen! Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga en altan på min villa i Sundsvall, och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita ett byggföretag i Sundsvall. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med altanen, och som jag skulle råda er till att anlita också. Det är Alnö Bygg och Måleri, vars snickare gjort ett riktigt superjobb. Det här ett företag där ni kan få riktigt kvalitativ hjälp och till mycket plånboksvänliga priser. Tyvärr känner jag flera personer som råkat ut för oseriösa företag i denna bransch. Därför tycker jag att det är extra viktigt att få informera er om Alnö Bygg och Måleri, som är en seriös firma till 100 %. 

  

Det är alltid bra tycker jag att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. Det har talats en del här bland grannarna om detta byggföretag i Sundsvall, och det är enbart positiva saker som sagts. Eftersom några grannar här på gatan hade anlitat Alnö Bygg & Måleri för olika slags jobb, visste jag att dessa snickare också hjälper till med bland annat renoveringar, tillbyggnader, ombyggnader och altanbyggen med mera. Som kund är det bra att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Begär ni en offert innan, så kan ni fundera på vad ni vill få gjort, och vet vad det kommer att kosta. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Eftersom jag begärde in offerter ifrån flera olika företag och Alnö Bygg & Måleri visade sig ha priser som står sig väl i konkurrensen, avgjorde detta tillsammans med grannarnas rekommendation, att jag valde dem.